Aamu-ja iltapäivätoiminta

Lahden kristillisessä koulussa järjestetään maksullista aamu- ja iltapäivähoitoa klo 7.30-8.00 ja 12.30-16.30 välisenä aikana. Ensisijaisesti ryhmä täytetään 1. ja 2. luokkalaisista. Myös vanhemmat oppilaat voivat tulla ryhmäkoon salliessa.

Iltapäivähoitoa haetaan keväällä 1-2-luokkalaiselle  tai vanhemmalle erityisen tuen päätöksen saaneelle oppilaalle Lahden kaupungin aamu- ja iltapäivätoiminnan kautta hakuajan sisällä.
Lisätietoja: https://www.lahti.fi/palvelut/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta.

Lukuvuoden aikana iltapäivätoimintaan haetaan 1-2-luokkalaiselle tai erityisen tuen päätöksen saaneelle oppilaalle Lahden kaupungin hakulomakkeella ja se toimitetaan koulullemme. Koulu toimittaa sen Lahden kaupungille.

Hakemus löytyy seuraavalta sivulta kohdasta ”asiointi ja palaute”:
https://www.lahti.fi/palvelut/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta/hakeminen-ja-maksut
Paikan irtisanomisaika on 2 viikkoa alkaen siitä päivästä, kun koulu on ottanut ilmoituksen vastaan. Irtisanomiskuukaudesta peritään täysi kuukausimaksu.
Esikoululaisten aamu- ja iltapäivähoidon järjestää meidän oma kristillinen päiväkoti ja hoitoaika voi tarvittaessa olla jopa klo 06.30-17.00 välillä. Hakulomake tästä.
 
3-luokkalaisen tai vanhemman oppilaan iltapäivähoitoa haetaan tällä hakemuksella, ja se toimitetaan koulullemme.
 
Iltapäivähoidon lisäksi tarjoamme maksutta kerhotoimintaa (mahdollisista kuluista tiedotamme erikseen ja ennakkoon tapauskohtaisesti):
  • salibandykerho
  • kokkauskerho
  • askartelu- ja käsityökerho
  • korttikerho (eri juhlia ennen esim. joulukorttien tekemiseksi)

Toteutettavista kerhoista tiedotamme lukuvuosioppaassa ja kuukausitiedotteissa.

Kiinnostaako kerho-ohjaaminen? Ota yhteyttä Helinä Pylvänäiseen.