Kristillinen päiväkoti Ilo

Tervetuloa!

Päiväkoti avoinna: klo 7.00-17.00

HAEMME VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA

 

Päiväkodin toiminta-ajatus

Tarjoamme turvallista, laadukasta ja lapsen yksilöllisyyden huomioivaa varhaiskasvatusta kristilliseltä arvopohjalta. Palvelusetelillä varhaiskasvatusmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Lahden kristillisessä päiväkodissa tarjoamme asiakasperheille turvallista ja laadukasta lapsen yksilöllisyyden huomioivaa varhaiskasvatusta kristilliseltä arvopohjalta yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkotimme arvot

Kasvatuksemme pohjautuu kristilliseen arvomaailmaan. Toimintamme kantavana voimana on juuret Jumalan sanassa. Päiväkodissamme on vallalla tekemisen ilo ja rohkaisun ilmapiiri, jossa jokainen kuuluu joukkoon eikä kukaan jää yksin. Arjessa tärkeitä asioita ovat myös turvalliset ja lämpimät ihmissuhteet niin lasten, vanhempien kuin myös työntekijöiden kesken. Aikuisen läsnäolo, kannustaminen ja syli ovat osa jokapäiväistä toimintaamme.

Olemme olleet 1.8.2018 alkaen Lahden kaupungin, 17.1.2019 alkaen Hollolan kunnan ja 1.10.2022 Orimattilan kaupungin palvelusetelituottaja. Perhe tekee ensin palvelusopimuksen päiväkodin kanssa ja hakee sen jälkeen palveluseteliä kaupungilta. Lapsi voi aloittaa päiväkodissa vasta, kun perhe on saanut myönteisen palvelusetelipäätöksen. Palveluseteliä ei myönnetä takautuvasti. Palvelusetelijärjestelmässä perheen maksettava osuus on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Tämän omavastuuosuuden lisäksi perhe maksaa 1.1.2023 alkaen lisämaksua 5o €/kk. Palvelusetelin omavastuuosuuden ollessa 0€, palveluseteli kattaa myös lisämaksun.
Ohje Lahden kaupungin palvelusetelin hakemiseen löytyvät tästä linkistä.
Hollolan varhaiskasvatuksen palveluseteliä haetaan sähköisesti tästä linkistä.
Ohjeet Orimattilan palvelusetelin hakemiseen löytyvät tästä linkistä.
 
Heinäkuulta peritään maksu niistä lapsista, jotka ovat  aloittaneet edellisen vuoden elokuun jälkeen.
Heinäkuun varhaiskasvatus järjestetään tarvittaessa jonkin kristillisen päiväkodin kanssa Lahdessa.
 
Varhaiskasvatuspaikan irtisanomisaika on yksi kuukausi.
 
Palvelusetelijärjestelmän ulkopuolella olevien kuntien lapset ovat oikeutettuja yksityisen hoidon tukeen. Tulorajat ja yksityisen hoidon tuen hakemisen tiedot löytyvät Kelan sivuilta tästä linkistä